fbpx

VERKOSTO

Tuemme yritysten kasvua uusille markkinoille tarjoamalla asiantuntevaa maa- ja aluekohtaista markkinatietoa Suomessa ja maailmalla olevien verkostojemme kautta.

 

Markkinatieto

Tuemme yrityksiä uusille markkinoille tarjoamalla asiantuntevaa maa- ja aluekohtaista markkinatietoa Suomessa ja maailmalla olevien verkostojemme kautta.

Kauppayhdistykset

Suomessa toimivat 17 kauppayhdistystä sekä Afrikka-verkosto edistävät käytännönläheisesti suomalaisten yritysten vientiponnisteluja. Kauppayhdistykset tarjoavat luotettavaa ja ajantasaista tietoa eri kohdemarkkinoista sekä asiantuntevat verkostot Suomessa.

Enterprise Europe Network

Suomessa yritykset niiden sijaintipaikasta riippumatta voivat hyödyntää Helsingin seudun kauppakamarissa toimivan Enterprise Europe Network –toimiston palveluita. Neuvonnan lisäksi yrityksillä on mahdollisuus tehdä asiakas- ja kumppanihakuja sekä hyötyä erilaisista EU-kansainvälistymishankkeista.

Finncham

Maailmalla eri vientimarkkinoilla yritysten käytettävissä on tällä hetkellä yhteensä 37 eri maissa toimivaa kahdenvälistä kauppakamarin ja Business Councilia mukaan akkreditoituun FinnCham-verkostoon, joka kokoaa kohdemaissa yhteen siellä toimivat isot ja pienet suomalaisyritykset ja muut kumppanit. FinnCham-verkosto toimii tiiviissä yhteistyössä Team Finland–toimijoiden kanssa. 

Team Finland

Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto, jonka ytimen muodostavat Business Finland, Finnvera, Finnfund, Finnpartnership, Teollisuussijoitus, ELY-keskukset ja TE-toimistot sekä ulkoministeriö lähetystö- ja kunniakonsuliverkostoineen. Team Finland -verkoston tavoitteena on tarjota parhaat julkiset ja yksityiset palvelut helposti ja asiakasystävällisesti yritysten käyttöön.

AHK

Maailmalla 90 maassa yli 1000 asiantuntijan voimin toimiva Saksan kauppakamarien AHK-verkosto on myös vientiyritystemme käytettävissä. Keskuskauppakamarin ja Saksan teollisuus- ja kauppakamarin DIHK:n yhteistyösopimus takaa suomalaisille AHK-palvelut samoilla ehdoilla ja hinnoilla kuin saksalaisille yritysasiakkaille. AHK-verkosto on harkinnanarvoinen ja erilainen vaihtoehto markkinoille menoon.

Siirry sisältöön