fbpx

Syyskuun alkaessa vaikuttamisen ja Lapin etujen ajamisen supersyksy on alkanut. Käynnissä on useita limittäisiä prosesseja, joissa pienet yksityiskohdat voivat olla ratkaisevan tärkeitä. Pelkän kritiikin esittämisen sijaan Lapin kauppakamari pyrkii aina tuomaan esiin myös konkreettisia vaihtoehtoja ja ratkaisuehdotuksia. 

Esimerkiksi ilmastomuutoksen hillintä ja siirtymä hiilineutraaliin yhteiskuntaan ovat tärkeitä tavoitteita, joihin meidän on yhdessä tänäkin syksynä sitouduttava. Lappilaiset yritykset ovat yhdessä rintamassa olleet vastuullisuuden edelläkävijöitä. Siirtymä hiilineutraaliin yhteiskuntaan kaikkine lainsäädäntömuutoksineen on oltava ennustettavaa ja läpinäkyvää, eikä hutiloidusti tehdyille ratkaisuille ole sijaa.  

Vaikuttamisen supersyksy pitää sisällään tärkeitä tavoitteita valtion vuoden 2022 budjettiriiheen, väyläverkon investointeihin, luonnonsuojelulain ja kaivoslain uudistamiseen tai esimerkiksi ilmastomuutoksen hillintään. Kokosimme verkkosivuillemme tiiviin paketin Lapin kauppakamarin syksyn vaikuttamisen konkreettisista painopistealueista.

Pääset tutustumaan artikkeliin tästä linkistä.

Toivotan kaikille mitä erinomaisinta alkanutta syksyä. 

Liisa Ansala 
Toimitusjohtaja 

Siirry sisältöön