fbpx

Syksyinen tervehdys,

Nimeni on Lea Marski ja olen aloittanut Lapin Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattorina elokuussa. Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto. Tehtäväni on neuvoa ja sparrata yrityksiä kansainvälistymisessä eteenpäin ja auttaa löytämään yritysten tarpeisiin sopivimmat palvelut.

Olen työskennellyt pitkään ELY-keskuksessa rahoitustehtävissä ja siten tunnen koko Team Finland -verkoston palvelut hyvin. Verkoston asiakkaita ovat kaikki kansainvälistä toimintaa suunnittelevat ja kehittävät yritykset. Ne voivat olla pieniä, vasta kansainvälistä liiketoimintaa käynnistäviä tai jo kokeneempia ja toimintaansa laajentavia kasvuyrityksiä. Koordinaattorina voin olla se ensimmäinen yhteyshenkilö ja linkki verkoston palveluihin.

Keskeistä tehtävääni on myös Team Finland -alueyhteistyön kehittäminen ja koordinointi Lapissa. Team Finland -verkostonydintoimijoita ovat ELY-keskus, Business Finland, Finnvera, TE-toimisto ja ulkoministeriö. Lisäksi verkostoon kuuluu laajasti kumppaneita, jotka tuottavat palveluita yritysten viennin ja kansainvälistymisen edistämiseksi. Tiiviin yhteistyön tavoitteena on varmistaa yrityksille sujuva palveluketju neuvonnasta rahoitukseen.

Team Finland -verkosto järjestää erilaisia tapahtumia, kuten valtakunnallisen Team Finland -päivän, Team Finland Talks -webinaareja ja alueellisia tilaisuuksia eri teemoilla. Olen mielelläni aktiivisesti mukana myös muiden järjestämissä tilaisuuksissa kertomassa Team Finland -palvelukokonaisuudesta. Tule tapaamaan Team Finland -toimijoita ja keskustelemaan yrityksenne tarpeista esimerkiksi Team Finland-infoon Rovaniemellä 6.10.2022. Tai ota rohkeasti suoraan minuun yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme auttaa yrityksenne kasvua ja kansainvälistymistä!

Lea Marski

Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori
Lapin ELY-keskus

lea.marski(at)ely-keskus.fi
0295 037 090

Osallistu Team Finland -infoon Rovaniemellä 6.10.2022. Saat ajankohtaista tietoa ja neuvontaa mm. rahoitukseen, avustuksiin, kasvuun, kansainvälistymiseen ja rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Tilaisuudessa mukana ELY-keskus, Business Finland, Finnvera, TE-toimisto, Lapin Kauppakamari, Lapin Yrittäjät ry ja Business Rovaniemi.

Mikä ihmeen Team Finland?

  • Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto.
  • Team Finland -verkoston ydintoimijoita ovat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, Business Finland, Finnvera, ELY-keskukset ja TE-toimistot.
  • Ydintoimijoiden lisäksi verkostoon kuuluu kumppaneita, kuten esimerkiksi Patentti- ja rekisterihallitus, Tesi, Keskuskauppakamari, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, Saksalais-Suomalainen kauppakamari, Ilmastorahasto, Teknologian tutkimuskeskus VTT, Finnfund, Finnpartnership sekä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit.
  • Alueverkostoihin kuuluvat lisäksi yrittäjäjärjestöt, alueelliset kauppakamarit, kuntien elinkeinopalvelut, maakuntaliitot ja korkeakoulut.

Tutustu Team Finlandiin ja sen palveluihin osoitteessa www.team-finland.fi

Team Finland -verkoston palvelupolku

Siirry sisältöön