fbpx

Lapin kauppakamari edustaa koko Lapin elinkeinoelämää ja luo toiminnallaan menestystä jäsenyrityksilleen ja alueen elinkeinoelämälle edistämällä yritystoiminnan, talouden vapauden, tasapuolisen kilpailun ja kansainvälisen kaupan edellytyksiä. Kauppakamarin toiminnassa korostuu arktinen osaaminen ja yhteistyö, Pohjoiskalotin erityisolosuhteiden huomioiminen ja kestävä kehitys.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle
EDUNVALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ

Työsi keskeisin sisältö liittyy Lapin elinkeinoelämän edunvalvontaan, vaikuttamistyöhön ja Lapin Kauppakamarin kehittämishankkeisiin. Kynän tulee pysyä hyppysissä lausuntojen ja kannanottojen laadintaa varten. Pääset edustamaan maakunnallisiin työryhmiin, suunnittelemaan koulutuksia ja toimimaan toimitusjohtajan varahenkilönä.

Sinulta odotamme erityisesti:
* kokemusta Lapin alueen elinkeinopolitiikasta ja Lapin elinkeinoelämän toimintaympäristön tuntemusta
* tunnet maakunta- ja kuntasektorin
* käytät työssäsi suomen lisäksi sujuvasti englantia, ruotsin kielen taito on eduksi
* viestit sujuvasti erilaisissa medioissa

Hallitset digiajan viestintävälineet ja verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti. Arvostamme korkeakoulututkintoa, yritysmaailman tuntemusta, itsenäistä ja aktiivista työotetta, kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä sekä projektiosaamista. Tarjoamme merkityksellisen työn elinkeinoelämän edunvalvonnan ytimessä.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 30.4.2021 mennessä rekry@lapland.chamber.fi  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Rautajoki p. 040 551 1289

Siirry sisältöön