fbpx

Lapin kauppakamari edustaa koko Lapin elinkeinoelämää ja luo toiminnallaan menestystä jäsenyrityksilleen ja alueen elinkeinoelämälle edistämällä yritystoiminnan, talouden vapauden, tasapuolisen kilpailun ja kansainvälisen kaupan edellytyksiä. Kauppakamarin toiminnassa korostuu arktinen osaaminen ja yhteistyö, Pohjoiskalotin erityisolosuhteiden huomioiminen ja kestävä kehitys. 

Jäsenpalvelujen ja edunvalvonnan vahvistamiseksi haemme uudistuvaan organisaatioomme Rovaniemelle elinkeinopoliittista asiamiestä. Työhösi sisältyvät erilaiset tehtävät edunvalvonnasta aina vaikuttamis- ja valiokuntatyöhon sekä taloushallintoon. Laadit lausuntoja ja kannanottoja, edustat eri työryhmissä maakuntatasolla, suunnittelet koulutuksia sekä toimit toimitusjohtajan varamiehenä työryhmissä.

Sinulta odotamme erityisesti:

  • kokemusta alueen elinkeinopolitiikasta ja taloushallinnosta
  • tunnet maakuntahallinnon ja kuntasektorin
  • käytät työssäsi suomen lisäksi sujuvasti englantia, ruotsin kielen taito on eduksi
  • pystyt tuottamaan näppärästi tekstiä erilaisia kannanottoja varten

Arvostamme korkeakoulututkintoa, yritysmaailman tuntemusta, itsenäistä työotetta, kansainvälistä kokemusta ja projektiosaamista.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 7.5.2017 mennessä joko osoitteeseen kauppakamari@lapland.chamber.fi tai postitse osoitteeseen Lapin kauppakamari, Maakuntakatu 29–31 B, 96200 Rovaniemi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Rautajoki p. 040 551 1289.

Siirry sisältöön