fbpx

Lapin kauppakamari edustaa koko Lapin elinkeinoelämää ja luo toiminnallaan menestystä jäsenyrityksilleen ja alueen elinkeinoelämälle edistämällä yritystoiminnan, talouden vapauden, tasapuolisen kilpailun ja kansainvälisen kaupan edellytyksiä. Kauppakamarin toiminnassa korostuu arktinen osaaminen ja yhteistyö, Pohjoiskalotin erityisolosuhteiden huomioiminen ja kestävä kehitys.

Jäsenpalvelujen ja edunvalvonnan vahvistamiseksi haemme uudistuvaan organisaatioomme

Asiamiestä Rovaniemelle markkinointiin ja viestintään sekä edunvalvontatehtäviin. Toteutat viestintää, markkinointia ja tapahtumia sekä osallistut vaikuttamistyöhön. Hallitset digiajan viestintävälineet ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsi on eduksi. Arvostamme korkeakoulututkintoa, kansainvälistä kokemusta ja projektiosaamista.

Asiamiestä Kemi-Tornion alueelle edunvalvontatehtäviin. Toimit sivutoimisesti päätyösi ohella kauppakamarin edustajana alueen eri työryhmissä ja tilaisuuksissa. Arvostamme yritystoiminnan ja alueen tuntemusta sekä hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 30.11.2016 mennessä osoitteeseen kauppakamari@lapland.chamber.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat varatoimitusjohtaja Taija Jurmu p. 040 510 8889 ja toimitusjohtaja Timo Rautajoki p. 040 551 1289.

Siirry sisältöön