fbpx

Toimivaa Työkykyä

Työyhteisölle, työntekijälle, johdolle, esihenkilöille ja yrittäjälle itselleen Työnohjauksen, Uraohjauksen,
Työkyvyn OMA-asiantuntijapalvelun ™, ToimivaTyökyky-malli™-valmennuspalvelun
ja työelämän tarpeisiin suunnattujen koulutuskokonaisuuksien avulla.

Työelämäpalvelut Anne Höglund tarjoaa pohjoisen Suomen yrityselämän tarpeisiin räätälöityjä työkykyä ja työssä suoriutumista, työhyvinvointia, osaamista ja työyhteisön yhteistyötä edistäviä asiantuntija-, koulutus ja valmennuspalveluita.

Yrittäjä Anne Höglund

Työkyvyn ja kuntoutuksen asiantuntija, Työnohjaaja STOry, Uraohjaaja, Neuropsykiatrinen valmentaja ja Työterveyshuollon asiantuntija. Laaja-alainen kokemus työkyvyn edistämisestä yhdessä työnantajaorganisaatioiden ja moniammatillisten verkostojen kanssa. Monipuolinen osaaminen työkyvyn arviointiin, työjärjestelyihin, palvelu- ja etuusjärjestelmään, työhyvinvoinnin kehittämiseen, työyhteisö- ja verkostoyhteistyön johtamiseen sekä valmennus- ja ohjaustyöhön liittyen. Erityisosaamista vakuutusyhteistyöstä työtapaturma- ja ammattitautisasioissa sekä työeläkekuntoutuksen järjestelyistä.

 

Työnantajanäkökulma mukaan työhyvinvointikeskusteluun – vastaa kyselyyn

Nykyiset työelämätutkimukset keskittyvät työntekijäkokemukseen. Työkykyinen ja hyvinvoiva työelämä on kuitenkin yhteinen tavoite. Vastaa Työkyky- ja -hyvinvointihaasteet työnantajayritysten näkökulmasta – Kyselyyn ja auta selvittämään; millaisia haasteita viimeaikaiset työelämän muutokset ovat tuoneet työhyvinvoinnin tukemiseen ja johtamiseen ja mitä työnantajayritykset tarvitsevat työkyvyn ja -hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vastaamaan pääset tästä linkistä: https://forms.office.com/e/C1JL4Hcxw7
Vastaathan 20.4.2023 mennessä, kiitos. Tulokset julkaistaan osoitteessa: https://tyoelama-palvelut.fi

Työelämäpalvelut Anne Höglund -yrityksen logo

Työelämäpalvelut Anne Höglund
anne.hoglund@tyoelama-palvelut.fi
+358 45 340 3405
Tietokatu 6, 94600 Kemi
https://tyoelama-palvelut.fi

Siirry sisältöön