fbpx

Tiedote 13.1.2023

TaM Tosca Ramberg on valittu Lapin kauppakamarin viestintä- ja hallintokoordinaattoriksi. Hän on aloittanut työnsä Lapin kauppakamarissa tammikuussa 2023.

Ramberg on työskennellyt aiemmin Metsähallituksessa viestintäasiantuntijana. Lisäksi hän on työskennellyt mm. sisällöntuottajana House of Laplandilla asukas- ja osaajamarkkinoinnin parissa.

Lapin kauppakamarissa eletään toiminnan kasvun aikaa. Kauppakamarin tiimiin kuuluu tällä hetkellä viisi kokoaikaista työntekijää. Vuoden 2022 aikana kauppakamariin liittyi yli 100 uutta jäsentä. Jäsenmäärän kasvu ja kehittämistyön hankkeistaminen on mahdollistanut uusien rekrytointien toteuttamisen.

– Kauppakamaritoiminnan ja vaikuttamistyön kasvu vaatii resurssien vahvistamista. On ilo saada vahvistusta tiimiimme. Työmme osalta haluamme kehittää entistä enemmän toiminnastamme viestimistä, jotta yhä suurempi osa niin lappilaisista kuin kansallisista ja kansainvälisistä päättäjistä saisi kauttamme ajantasaista tietoa Lapin elinkeinoelämästä, toteaa Lapin kauppakamarin toimitusjohtaja Liisa Ansala.

Rambergin tehtävien keskiössä on Lapin kauppakamarin viestinnän toteuttaminen ja kehittäminen. Lisäksi hän on mukana erilaisten hankkeiden toteutuksessa ja tuo lisävahvistusta ulkomaankaupan asiakirjoja myöntävään tiimiin.

– Lapilla on ollut aina erityinen paikka elämässäni niin töissä kuin henkilökohtaisestikin. Otan ilolla vastaan uuden tehtäväkentän ja ihanaa päästä osaksi Lapin kauppakamarin tehokasta tiimiä, summaa Ramberg.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Liisa Ansala

liisa.ansala@chamber.fi

044-5777514

Siirry sisältöön