fbpx

Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi antaa hyvän perustan niin osakeyhtiön kuin muidenkin toimijoiden hallitustyöskentelyyn. Hallitustyöskentelyn perusteiden tunteminen on tärkeä osa toimivan ja kehittyvän yrityksen hallituksen työskentelyä. Kun kokoukset ovat sujuvia, ja hyvin valmisteltua ja kaikilla hallituksen jäsenillä on yhteinen ymmärrys hallituksen merkityksestä yrityksen kehittymiselle.

Ilmainen koulutuspaikka tulevaisuuden hallituksen jäsenelle tai yritysjohtajalle

Lapin elinkeinoelämän visio on kasvaa vastuullisesti yhdessä. Paras tapa varmistaa kasvu on tukea yritystä ja kehittää yrityksen hallitustyöskentelyä. Nuoria osaajia kaivataan pohjoisessa lisää hallitustyöhön ja Lapin kauppakamari koki tästä vastuuta ja haki nuorta johtajaa mukaan huippukoulutukseen.

Ilmainen koulutuspaikka on päätetty antaa nuorelle yrittäjälle JOEL MANNISELLE

Joel Manninen on 23-vuotias toisen vuoden restonomiopiskelija ja tämän lisäksi myös yrittäjä, opiskelijajärjestöaktiivi, sekä Lapin AMK Oy:n hallituksen jäsen.

”Haimme koulutukseen juuri Joelin kaltaista nuorta henkilöä, joka pystyy hyödyntämään koulutuksen oppeja sekä oman yrityksen kehittämisessä, että hallitus- ja luottamustehtävissä. Joelin lähettämästä motivaatiokirjeestä käy selkeästi esiin, että kyseessä on erittäin motivoitunut nuori yrittäjä, ja että hänellä on erittäin korkeat tavoitteet työelämässä.”  Tiina Ronkainen, palvelupäällikkö Lapin kauppakamari

***

Tulevaisuuden hallituksen jäsenen tai yritysjohtajan kouluttaminen maksuttomasti on yksi Lapin kauppakamarin vastuullisuusteoista. 

Siirry sisältöön