fbpx

Lapin Kauppakamarin hallitus on päättänyt nimittää kasvatustieteen tohtori Liisa Ansalan Lapin Kauppakamarin uudeksi toimitusjohtajaksi. Ansala siirtyy Kauppakamarin palvelukseen 01.06.2021 ja ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävän nykyisen toimitusjohtaja Timo Rautajoen jäädessä eläkkeelle 01.07.2021 alkaen. Tällä hetkellä Liisa Ansala toimii Rovaniemen kaupunginhallituksen päätoimisena puheenjohtajana.

 class=

”Kauppakamarimme toimitusjohtajan tehtävään oli erittäin suuri kiinnostus. Läpiviedyn kattavan rekrytointiprosessin perusteella päädyimme Liisa Ansalaan ja uskomme, että Liisa kykenee kehittämään Lapin Kauppakamarin toimintaa ja edistämään alueemme elinkeinoelämän edellytyksiä pitkälle tulevaisuuteen”, toteaa Lapin Kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Martti Sassi.

”On koko Lapin etu, että elinkeinoelämän kilpailukyky vahvistuu. Koronapandemian jälkeinen elypyminen vaatii vahvaa edunvalvontaa ja panostuksia. Myös yrityksiltä vaaditaan toimenpiteitä vihreän kasvun ja digitalisaation saroilla. Haluan tuoda oman panokseni tähän kehitykseen ja olen erittäin iloinen valinnastani” linjaa Lapin Kauppakamarin tuleva toimitusjohtaja Liisa Ansala.

Siirry sisältöön