fbpx

Greenstep on vuonna 2010 perustettu, kansainväliseksi konserniksi kasvanut perheyritys, joka tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen kattauksen laadukkaita konsultointipalveluita asiakkaidemme tueksi. Meitä greenstepiläisiä yhdistää vahva arvopohja, yhteiset tavoitteet sekä innostunut ote työn tekemiseen ja asiakkaiden ilahduttamiseen.

Paikallista huippuosaamista nyt myös Lapin yritysten kasvun tukena

Greenstep on kokonaisvaltainen ja strateginen kumppani kaikenkokoisille yrityksille, tarjoten laajan valikoiman erilaisia konsultointipalveluita kasvun tueksi ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa. Yksi uusimmista toimistoistamme on Rovaniemellä, joka muodostaa yhdessä Oulun toimiston kanssa yhden suurimmista Pohjois-Suomen taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioista.

Meistä tekee uniikin se, että saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi saman katon alta! Rovaniemen paikallisen tiimin tukena toimivat yli 700 asiantuntijaamme, jotka tarjoavat sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, laki- ja veroneuvontaa, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, räätälöityjä koulutus- ja vastuullisuuspalveluita, raportoinnin, automaatioiden ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Ei pelkkä perinteinen tilitoimisto

Greenstep on ja pysyy lämminhenkisenä perheyrityksenä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Toiminnan keskiössä ovat meillä aina ihmiset ja palvelun laatu. Haluamme aidosti löytää asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun, joten palvelumme skaalautuvat tarpeiden mukaan. Tarjoamme esimerkiksi osa-aikaisia CFO-palveluita niille yrityksille, joiden ei ole voimakkaan kasvun tavoittelemisessa ohella järkevää palkata omaa täyspäiväistä talousjohtajaa.

Asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina haluamme tehdä arjestasi helpompaa saumattomalla palvelulla – asiantuntijamme jakavat ja hyödyntävät tietoa ja osaamistaan jatkuvassa yhteistyössä. Näin esimerkiksi uusiin EU-sääntelyihin varautuminen helpottuu, kun asiantuntijamme voivat laskea toiminnan hiilijalanjäljen NetSuite-datasta ja hoitaa kestävyysraportoinnin yhteistyössä talousraportoinnin ammattilaisten kanssa.

Missionamme onkin ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

Haluaisitko tutustua meihin paremmin? Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Rovaniemen toimistomme avoimiin oviin torstaina 14.12., jossa on Rovaniemen toimiston tiimin lisäksi tavattavissa Greenstepin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tore Teir, vastuullisuuden asiantuntija Susanna Kiviniemi sekä Oulun toimiston vetäjä Margit Heiniemi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Avoimiin oviin: Avoimet ovet – Greenstep Rovaniemi, to 14.12. – Greenstep

Tuemme yritysten kasvua selkeydellä – ole rohkeasti yhteydessä Riikkaan ja räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Yhteystiedot:
Riikka Kaikkonen, Partner Rovaniemi
riikka.kaikkonen@greenstep.fi
p. 040-7426545

Siirry sisältöön