fbpx

Lapin kauppakamari on pohjoisen kestävän kasvun rakentaja ja luotettava vaikuttaja. Kauppakamarin jäsenistöön kuuluu yli 500 erilaista yritystä ja tahoa ympäri Lappia. Toiminnassamme korostuu pohjoinen osaaminen, vastuullisuus ja kansainvälisyys. Lapin kauppakamari tarjoaa työtä lappilaisen elinkeinoelämän ja vaikuttamistyön ytimessä. Haemme vahvistusta vauhdikkaaseen tiimiimme.


Viestintä- ja hallintokoordinaattori

Tehtävät liittyvät Lapin kauppakamarin viestinnän ja markkinoinnin toteutukseen monipuolisesti. Vastaat ja avustat muuta henkilöstöä niin jäsen-, vaikuttaja-, some- kuin tapahtumaviestinnässä. Päivität kauppakamarin verkkosivuja ja tuotat markkinointimateriaalia. Tätä varten toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta viestinnällisistä tehtävistä, verkkosivujen päivittämisestä ja sosiaalisen median business-työkalujen käytöstä.

Työtehtävän toinen osa-alue koostuu kauppakamarin hallinnollisista tehtävistä, kuten kauppakamarin EAKR-hankkeiden hallinnosta ja toimiston päivittäisasioiden hoidosta. Pääset myös mukaan ulkomaankaupan asiakirjoja vahvistavaan tiimiin.

Tehtävä täytetään yhden vuoden määräaikaisena. Määräaikaisuuden perusteena on kauppakamarin toiminnan ja työnjaon uudistaminen. Tulevaisuuden tavoitteenamme on saada pysyvä lisäresurssi toimintaamme.

Toivomme sinulta viestintävälineiden hallintaa, markkinoinnillista otetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Arvostamme kokemusta projektien hallinnasta.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Pyydämme esittämään palkkatoiveen hakemuksen yhteydessä.

Korkeakouluharjoittelija

Haemme joukkoomme korkeakouluharjoittelijaa vahvistamaan toimintamme kehittämistä. Harjoittelun toivottu kesto on 3-4 kuukautta keväällä 2023.

Harjoittelijana pääset mukaan toimistomme hallinnon kehittämiseen, jäsenyhteistyöhön ja esimerkiksi kauppakamarin koulutusten markkinointiin.

Tarjoamme sinulle paikan ammatilliseen kehittymiseen ja yhdistyshallinnon tuntemuksen parantumiseen. Tehtävänkuvaa voidaan muotoilla toiveidesi ja osaamisesi perusteella.

Toivomme sinulta innostusta toimintakenttäämme kohtaan sekä sujuvia viestintätaitoja.

Harjoittelijalle maksamme palkkaa 1200 euroa kuukaudessa. Kerro hakemuksesi yhteydessä, jos sinulla on käytettävissäsi korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.


Hakemusten toimitus:

Hakemukset tulee toimittaa 30.11.2022 klo 12 mennessä osoitteeseen rekry@lapland.chamber.fi
Hakemuksen tulee sisältää perustelut, mitä sinä toisit kauppakamarin työskentelyyn sekä tiivis ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävistä:

Toimitusjohtaja Liisa Ansala, liisa.ansala@chamber.fi, p. 044-5777514. Sovi soittoaika etukäteen Whatsappilla tai tekstiviestillä.

Siirry sisältöön