fbpx

”Haluamme olla yritys, joka pystyy palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä vahvan asiantuntijaverkostomme avulla.”

Rovaniemellä kotaansa pitävä Hutcode on aidosti paikallinen kumppani, joka edistää yritysten elinvoimaisuutta Lapissa. Se toimii kuitenkin myös valtakunnallisesti, sillä Hutcode on osa 7 yrityksen isoa ja valtakunnallisesti toimivaa IT-yritysrypästä, joka työllistää yhteensä noin 200 henkilöä. Tämä tuo erittäin kattavat palvelut paikallisten yritysten tueksi tutun yhteyshenkilön kautta – niin sanotusti ”yhden luukun taktiikalla”.

”Tekemisemme painopiste on digipalvelukehityksessä, mutta osaamisemme ei jää kotisivuihin, verkkokauppa-alustoihin ja mobiiliratkaisuihin. Haluamme olla yritys, joka pystyy palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä vahvan asiantuntijaverkostomme avulla. Niin niitä pienempiä paikkakunnan yrityksiä kuin myös isompia yhtiöitä ja organisaatioita. Emme käännytä ketään oveltamme vaan keitämme juuri sinua varten kahvit”, yrityksen toimitusjohtaja Jari Kunnari kertoo.

Rovaniemen toimiston väen kautta saat myös seuraavien yritysten palveluita kätevästi ja luotettavasti tutulta yhteyshenkilöltäsi:

Q-Factory Oy on vuonna 2010 perustettu ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan skaalan erilaisia laadunvarmistukseen, testaukseen, testiautomaatioon sekä ohjelmistorobotiikkaan ja saavutettavuuteen soveltuvia palveluita.

Codemen Oy on vuonna 2013 perustettu ohjelmistokehitykseen keskittynyt, Suomen suurimman ohjelmistoyritysten verkoston omaava sekä alan kokeneista ammattilaisista rakentunut asiantuntijayritys. Se kokoaa yhteen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset.

BestCoders-verkosto tarjoaa suomalaisten IT- projektien tueksi alan huippuasiantuntijat niin Virosta, Puolasta kuin Ukrainastakin.

QAutomate – vuonna 2015 perustettu teknologiayritys, joka tarjoaa monipuolisia älykkään automaation ratkaisuja mitä moninaisimpiin tarpeisiin mm. terveydenhuoltoon, vakuutusalalle, jälleenmyyntiin ja logistiikkaan.

eQual-liiketoimintayksikkö – Q-Factory Oy:n vuonna 2023 perustama liiketoimintayksikkö, jonka keskiössä on palvelun koko elinkaaren kattava eQual-toimintamalli ja palvelukokonaisuus.

Puimo – vuonna 2022 perustettu digitaalisen muotoilun palveluihin erikoistunut toimija.

Jutellaanko lisää? Tutustu Hutcoden palveluihin ja ota rohkeasti yhteyttä! Keitetään kahavit juuri sinulle!

Jari Kunnari
Tokan johtaja
jari.kunnari@hutcode.fi
+358405583663
Hutcode Oy

www.hutcode.fi

Siirry sisältöön