fbpx

Lapin kauppakamari edustaa koko Lapin elinkeinoelämää ja luo toiminnallaan menestystä jäsenyrityksilleen ja alueen elinkeinoelämälle edistämällä yritystoiminnan, talouden vapauden, tasapuolisen kilpailun ja kansainvälisen kaupan edellytyksiä. Kauppakamarin toiminnassa korostuu arktinen osaaminen ja yhteistyö, Pohjoiskalotin erityisolosuhteiden huomioiminen ja kestävä kehitys. Lappi on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jonka tärkeimmät elinkeinot ovat metsä- ja kaivannaisteollisuus, vähittäiskauppa ja matkailu.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle, haemme Lapin kauppakamariin

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävässä tarjoutuu erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan Pohjoisen Suomen tulevaisuuteen. Tehtävässä olet näkyvä alueen yritystoiminnan ja elinkeinoelämän edellytysten ylläpitäjä ja vahvistaja paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Lapin kauppakamarin toimitusjohtajana pidät yhteyttä alueen eri viranomaisiin, poliittisiin päättäjiin, valtion keskushallintoon, ja toimit yhteistyössä muiden elinkeinoelämän organisaatioiden kanssa. 

Toimitusjohtaja vastaa Lapin kauppakamarin kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta. Tehtävässä raportoit kauppakamarin hallitukselle ja vastaat edunvalvonnasta, kannanotoista ja lausunnoista. Tehtävässä pidät yhteyttä Keskuskauppakamariin ja muuhun kauppakamariryhmään, sekä seuraat kauppakamariyhteistyötä kansainvälisellä tasolla. 

Edunvalvonta vaatii sitkeyttä perehtyä pykäliin, neuvokkuutta, rohkeutta ja kovaa jalkatyötä. Pienen organisaation esimies saa usein tarttua härkää sarvista, siksi odotamme Sinulta määrätietoista otetta sekä hyviä esimiestaitoja. 

Toivomme sinulta

  • Kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä
  • Vahvaa kehittämisotetta, sekä strategista osaamista
  • Hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa 
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Lapin elinkeinoelämän toiminnan ja toimintaympäristön tuntemusta

Mikäli olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen verkostoituja, voit hyvinkin soveltua kauppakamarin toimitusjohtajan tehtävään. 

Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 31.12.2020 mennessä rekry.toimitusjohtaja@lapland.chamber.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lapin kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Martti Sassi p. 0408411539 ja Lapin kauppakamarin 1. varapuheenjohtaja Niina Pietikäinen p. 044 308 9876. 

Siirry sisältöön