fbpx

Miksi Lapin kauppakamarin jäseneksi kannattaa liittyä? Jäseneksi liittyminen tarjoaa sinulle ja yrityksellesi monia etuja, jotka auttavat yrityst’si menestymään ja kasvamaan.

Kaipaatko lisää vakuutteluta? Lue tästä kaikki 30 syytä, miksi liittyminen kannattaa:

1. Edunvalvonta

Teemme edunvalvontaa, jotta alueen yritykset voivat kasvaa ja kukoistaa. Edunvalvonnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

  • liikenne
  • suurhankkeiden edistäminen
  • kriisinkestävyys ja vastuullisuus
  • osaava työvoima

2. Päättäjäyhteydet

Kauppakamarilla on vahvat yhteydet päättäjiin niin eduskunnassa kuin Lapin alueella. Keskusteluyhteys mahdollistaa vaikuttamisen päätöksentekoon.

3. Vaikuttamme lakimuutoksiin

Jäsenet voivat osallistua lakimuutoksiin vaikuttamiseen ja tuoda esiin omia näkemyksiään esimerkiksi olemalla suoraan meihin yhteydessä tai muodostamalla yhteisiä kantoja valiokunnissa.

4. Maksuton lakineuvonta

Jäsenet saavat maksutonta lakineuvontaa, myös sähköpostitse. Neuvontapalvelun tarjoaa Helsingin seudun kauppakamari.

5. Ajankohtainen tieto

Tuotamme säännöllisesti ajankohtaista tietoa. Saat meiltä myös kerran kuukaudessa uutiskirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla liiketoimintaan liittyvistä asioista. Viimeisimmät julkaisut löydät tältä sivulta.

6. Valiokunta- ja hallitustyö

Valiokunnat ovat toimintamme sydän. Valiokunnat muodostuvat jäsenistämme ja ohjaavat merkittävästi toimintaamme. Jäsenenä voit päästä mukaan valiokuntatyöskentelyyn.

7. Asiantuntijat sinun käytettävissä

Lapin kauppakamarin omat asiantuntijat ovat jäsenten käytettävissä. Ole rohkeasti meihin yhteydessä.

8. Naisjohtajaverkosto

Meillä on naisjohtajille suunnattu verkosto, joka tarjoaa tukea ja kehitysmahdollisuuksia. Jos haluat päästä mukaan verkostoon, ota meihin yhteyttä.

9. Hallitusammattilaisten pankki

Hallitusammattilaisten pankista löydät yrityksen hallituksiin osaavia hallitusammattilaisia, jotka ovat suorittaneet vähintään HHJ-tutkinnon. Pankin selaaminen on maksullista, mutta jäsenillemme aina edullisempaa.

10. Tapahtumat

Kauppakamarin jäsenyys tarjoaa pääsyn monipuolisiin tapahtumiin. Aktiivisesti osallistumalla hyödyt jäsenyydestä eniten, joten katso täältä mihin tapahtumaan voisit seuraavaksi osallistua.

11. KamariKahavit

Järjestämme kerran kuukaudessa etäkahvihetken, jonka aikana sinulle tarjoillaan ajankohtaista tietoa.

12. EK foorumit

Järjestämme kerran vuodessa EK foorumin, jossa pääset kuulemaan asiantuntevia puheenvuoroja elinkeinoelämän kannalta.

13. Teemailtapäivät

Turvallisuus ja liikenne ovat olleet edellisten teemailtapäivien aiheina. Teemailtapäiviä järjestämme kerran vuodessa.

14–19. Koulutukset

Monipuolinen koulutustarjonta auttaa päivittämään osaamistasi. Meidän ja muiden tarjoamat koulutukset löydät tältä sivulta. Tarjontaamme kuuluu:

    • Työsuhde- ja palkkapäivät
    • Veropäivä
    • Räätälöidyt täsmäkoulutukset

Oman koulutustarjonnan lisäksi jäsenenä voit osallistua muiden kauppakamarien koulutuksiin. Voit osallistua edullisemmalla hinnalla mm. näihin koulutuksiin:

20. Verkostot

Mahdollisuus rakentaa ja laajentaa omaa liiketoimintaverkostoaan. Jäseniä meillä on yli 500. Katso tästä mitkä yritykset ovat jo jäseniämme: https://lapland.chamber.fi/jasenyys/jasenet/ Lisäksi jäsenet kuuluvat automaattisesti valtakunnalliseen KauppakamariVerkostoon.

21. Esittäytyminen jäsenkirjeessä

Jäsenet voivat esittäytyä jäsenkirjeessä. Uutiskirjeemme tavoittaa hyvin muut jäsenyritykset. Ole yhteydessä viestintäasiantuntijaan, jos haluat yrityksesi uutiskirjeeseen.

22. Kauppakamarin jäsen -merkki

Jäsenet voivat käyttää kauppakamarin jäsenmerkkiä markkinoinnissaan.

23. Kansainvälinen yhteistyö

Kauppakamarilla on laajat kansainväliset verkostot. Jäseneksi liittymällä saata tukea kansainvälistymiseen.

24. Ansiomerkit

Ansiomerkit ovat ajaton ja arvokas tapa palkita työntekijöitä heidän saavutuksistaan. Kauppakamarin jäsenenä saat ansiomerkit aina edullisempaan hintaan. Tutustu tästä ansiomerkkeihin.

25. Ilmastositoumus

Ilmastositoumus auttaa yrityksiä vähentämään hiilijalanjälkeään ja edistämään kestävää kehitystä. Jäsenet saavat käytännön työkaluja ja asiantuntijatukea ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

26. Ihmisoikeussitoumus

Ihmisoikeussitoumus tukee yrityksiä edistämään ja turvaamaan ihmisoikeuksia liiketoiminnassaan. Jäsenet saavat ohjeistusta ja resursseja vastuullisuuden kehittämiseen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen.

27. Ilmoituskanava

Ilmoituskanava tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen tavan raportoida eettisistä ongelmista ja väärinkäytöksistä. Ilmoituskanava on EU:n whistleblower-direktiiviin mukainen ja velvoittaa yrityksiä ja organisaatioita tarjoamaan luotettavan kanavan väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen. Jäsenille ilmoituskanava on aina edullisempi.

28. Keskuskauppakamarin asiantuntijat

Jos meillä ei ole tarjota sinulle riittävää asiantuntijuutta, voit jäsenenä kääntyä Keskuskauppakamarin asiantuntijoiden puoleen. Keskuskauppakamari asiantuntijat löydät täältä.

29. Keskuskauppakamarin Suuret päivät jäsenetuhintaan

Suurissa päivissä yhdistyvät ajankohtainen, laadukas seminaariohjelma ja laajat verkostoitumismahdollisuudet. Jäsenet saavat alennuksia Suurien päivien osallistumismaksuista.

30. Yritysjohdon valmennukset

Keskuskauppakamarilla on tarjolla monipuolisia valmennuksia yritysjohdolle, jotka auttavat kehittämään johtamistaitoja.

Liittyminen Lapin kauppakamarin jäseneksi avaa oven moniin mahdollisuuksiin, jotka auttavat yrityksiä menestymään paikallisesti ja kansainvälisesti. Tule mukaan ja hyödynnä nämä upeat edut!

Innostuitko?

Hienoa. Jäseneksi voit helposti liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen.
Siirry sisältöön